[ home ]  [ gallery ]  [ contact ]  [ bovin.nu ]  [ shop ]
previous page

Bob Bovin

Föredrag

Mina resor till sju kontinenter och olika projekt genererar naturligtvis massor av bilder och även mängder med erfarenheter och insikter. Jag har hållit föreläsningar vid både universitet och internationella konferenser, samt hos internationella företag i tolv länder. Senaste färedraget inom fotografi var vid fotomässan, Foto & Video, i Elmia, Jönköping.

Mina föreläsningsteman har sin utgångspunkt i min vetensakpliga gärning och inom mina fotoprojekt. Men då jag har stor erfarenhet av undervisning och föreläsningar inom internationell vetenskap sedan mer än 30 år, och som forskare och fotograf, har jag som föredragshållare möjlighet att variera innehållet utifrån kundens önskeml. Många kunder uppskattar min vetenskapliga bakgrund att lösa svåra problem och på det sätt jag lyckas förmedla detta med humor och allvar. Detta kan f åhöraren att inspireras till nytt tänkande och agerande både privat och inom en organisation.

Här kommer några förslag till fördrag:

Från atom till elefant - en fotoresa i rummet

Livet på iskanten - isbjörnen och pingvinen varnar för global uppvärmning

Svalbard, en arktisk arkipelag

En fotoresa i Alaska

Vilda djur i Serengeti

Pingviner i Antarktis

Om Du tror att en föreläsning kan vara av intresse i något sammanhang där Du är delaktig, så sänd en email så diskuterar vi vidare.
Grizzly
[ home ]  [ gallery ]  [ contact ]  [ bovin.nu ]  [ shop ]
NIKE LEBRON 14,LEBRON JAMES 13,NIKE PRESTO WOMEN,NIKE ROSHE LD 1000,NIKE ROSHE RUN BR,NIKE ROSHE RUN BR
NIKE TENNIS CLASSIC ULTRA LEATHER,Nike Zoom KD 9,NIKE KOBE 12,ADIDAS NMD R1,Adidas Stan Smith,ADIDAS YEEZY 750 BOOST