[ home ]  [ gallery ]  [ contact ]  [ bovin.nu ]  [ shop ]
previous page

Bob Bovin

Försäljning

Böcker
Bovin Design Hb har publicerat flera bokprojekt den senaste tiden tiden.
Den första boken är nu ute och kan beställas på nätet. Boken heter En skola 1959 och är en bilderbok. Under flera år tog eleven Bob sin Hasselblad kamera till skolan och fotograferade skolans vardag i en tid då skolan och samhället förändrades i rask takt. Bilderna illustrerar tydligt hur dagens skola är annorlunda. Begrunda och minns ni som har upplevt denna skola eller förvånas och jämför ni som går i skolan nu.

Under mer än femtio år har Bob fotograferat humoristiska situationer under sina resor runt jorden. Ofta har det varit händelser där en skylt finns inblandad i bilden. Dessa bilder är nu samlade i en svartvit bilderbok och det är fotografens förhoppning att betraktaren skall hitta dagnes leende och att det skall lysa upp dagen. Boken kan beställas i nätbokhandeln t ex här.

Rädda skogen och börja läs e-böcker
Vi har publicerat vår första e-bok. Den beskriver en elevs upplevelser i enhetsskolan år 1959. Det är en fotoreportagebok med bilder tagna av en 16-årig freelance fotograf som gick i Vasaskolan i Linköping. Du kan beställa denna e-bok hos de flesta nätbokhandlarna och finna information här.
Den andra e-boken är nu ute i e-bokhandeln och på biblioteken. Den är en bilderbok som visar att skräp vi kastar på gatan och som tranpas ned i asfalten kanske blr till fossil om 400 miljoner år. Försök att tolka vad vi lämnar efter oss. Mer information finns här.
Den tredje e-boken, Humor i bilder, är nu publicerad. Mer information finns här.

Bilder
Bilder på den här hemsidan tillhör det svenskregistrerade handelsbolaget Bovin Design Hb, som har F-skattesedel.

Bilder för publicering
Bilder för publicering kan beställas från denna hemsida. Alla projekt som här visas har en mångfald av bilder, inte bara de som finns visade på hemsidan. Hör därför av dig om du behöver bilder för publicering inom de olika temaområden som här finns representerade. Priserna för att publicera bilder från Bovin Design följer helt den prislista som Bildleverantörerna Förbund (BLF) ger ut varje år efter avtal med stora bildanvändare.

Bildstorlek och priser för kopior
Kopior kan beställas I många storlekar men vi ger här några prisexempel. Kopior på arkivbeständigt papper och canvasduk kan göras i storlekarna 305x450 mm och 505x755 mm. Storleken av bildytan kan variera beroende på hur bilden ser ut. Vissa bilder kräver olika stora vita ytor runt om och du får lämna detta till min bedömning. Papperbilderna kostar 390 kr resp 750 kr, medan canvas utskrifterna kostar 500 kr resp 950 kr. Dessa priser inkluderar förpackning, transport med post och moms. Internationella order inkluderar air mail.

Bilder framställda med gamla metoder, ädelförfarande
Gamla kopieringsmetoder, s k ädelförfarande, som cyanotype (blåtryck), kallitypi, gummitryck, platinatryck, ger originalbilder. Dessa är helt unika hantverk och vissa av dem tar en vecka att tillverka. Varje sådan bild på denna hemsida är individuellt prissatta. Hör av dig om det är någon du tycker om.

Beställning av bilder
Det är enkelt att beställa en bild som finns på denna hemsida. Skicka mig en e-mail och tala om vilken bild du vill beställa. Jag vill bekräfta din beställning via en e-mail och du får vårt handelsbolags (Bovin Design Hb, ett svenskt handelsbolag med F-skattesedel) bankkontonummer. När du satt in pengarna sänder vi bilden till dig med post. Om du vill ha bilden signerad så ordnar vi det. Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss med e-mail.
Boken En skola 1959

Boken Humor i bilder
[ home ]  [ gallery ]  [ contact ]  [ bovin.nu ]  [ shop ]
SUPRA BLEEKER WOMEN,SUPREME X NIKE AIR MAX 98 SHOES,TIMBERLAND 6 INCH BOOTS HERREN,TIMBERLAND 6 INCH BOOTS,TIMBERLAND 8 INCH BOOTS MEN,TIMBERLAND CHUKKA BOOTS